Η φιλοξενία ιστοσελίδων είναι η υπηρεσία με την οποία εξασφαλίζεται ένα χώρο σε έναν server, από τον οποίο η ιστοσελίδα σας, θα είναι συνεχώς αναρτημένη στο διαδίκτυο (internet) χωρίς να χρειάζεται να επιβαρυνθείτε με το κόστος αγοράς και συντήρησης του ανάλογου εξοπλισμού. 

Έτσι λοιπόν πριν από την κατασκευή ιστοσελίδων πρέπει να δεσμεύσουμε έναν χώρο όπου θα φιλοξενηθεί.

Θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τον χώρο που θα φιλοξενηθεί. Στην συνέχεια πρέπει να γίνει η παραμετροποίηση του server φιλοξενίας, από τον οποίο η ιστοσελίδα σας, θα είναι συνεχώς αναρτημένη στο διαδίκτυο.

Ο ιδιοκτήτης ενός website μπορεί να ανεβάζει (μεταφέρει) στο χώρο φιλοξενίας του, τα αρχεία του (συνήθως μέσω προγράμματος FTP) στο διακομιστή φιλοξενίας, να τα τροποποιεί, να έχει ηλεκτρονική αλληλογραφία (ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, e-mail) και να εγκαθιστά τις επιθυμητές διαδικτυακές εφαρμογές στον ιστότοπό του.

Για μεγαλύτερη ευκολία στην διαχείριση του χώρου φιλοξενίας σας χρησιμοποιούνται πίνακες ελέγχου φιλοξενίας όπως το Plesk, το Cpanel, το Webmin κ.α. διασφαλίζοντας:

  • ότι η ιστοσελίδα σας θα είναι διαθέσιμη 24 ώρες το 24άωρο κάθε μέρα, μήνα και χρόνο.
  • μεγάλη απόδοση για κάθε χρήστη που επισκέπτεται την ιστοσελίδα σας.
  • μεγάλη ταχύτητα σύνδεσης για κάθε χρήστη που επισκέπτεται την ιστοσελίδα σας.
  • ότι η ιστοσελίδα σας θα είναι διαθέσιμη σε κάθε χώρα του πλανήτη
  • ένα εργαλείο με δυνατότητες που ικανοποιούν τους πιο απαιτητικούς χρήστες.
  • αποτελεσματική υποστήριξη.
  • τη δυνατότητα αναβάθμισης των χαρακτηριστικών του πακέτου φιλοξενίας σας.
  • ταχύτατη συνδεσιμότητα όλο το 24ωρο.

Επειδή μια ιστοσελίδα (website) που αρχίζει με μικρή επισκεψιμότητα και λίγες απαιτήσεις μπορεί να εξελιχθεί σε ιστοσελίδα μεγάλης επισκεψιμότητας και υψηλών απαιτήσεων έχετε τη δυνατότητα αναβάθμισης των χαρακτηριστικών του πακέτου φιλοξενίας σας. Μπορούμε οποιαδήποτε στιγμή να αναβαθμίσουμε τα χαρακτηριστικά του πακέτου φιλοξενίας σας, ανάλογα με νεότερες απαιτήσεις της ιστοσελίδας σας. Στόχος μας η καλύτερη σχέση τιμής/απόδοση. Όποια κι αν είναι η ανάγκη σας, αναλαμβάνουμε γρήγορα αξιόπιστα και οικονομικά την ευθύνη εύρεσης του καταλληλότερου πλάνου φιλοξενίας που αρμόζει στις ανάγκες σας.

Παράλληλα με την επιλογή του πακέτου φιλοξενίας σας αναλαμβάνουμε την κατοχύρωση, ανανέωση και διαχείριση όλων των Domain Name σας.

Αν είστε μια μεγάλη εταιρία με απαιτητικές εφαρμογές ή ακόμα και κάποιος που θέλει να δημιουργήσει την προσωπική του ιστοσελίδα, οι λύσεις που προτείνουμε καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις φιλοξενίας σε κάθε επίπεδο.