Ανάπτυξη δημιουργία γραφικών

Θα σας παρουσιάσουμε στις πρώτες 10 ημέρες (το αργότερο) μια γραφιστική απεικόνιση σχετικά με το πώς θα φαίνεται στον τελικό χρήστη η ιστοσελίδα σας (παρουσίαση demo).

Σκοπός της παρουσίασης είναι να ενημερωθείτε για το ενδιάμεσο αποτέλεσμα και να αναφέρετε τυχόν παρατηρήσεις ή αλλαγές που αφορούν την κατασκευή της ιστοσελίδας σας. Κατόπιν αφιερωνόμαστε στις εικαστικές τροποιήσεις που ίσως υπάρξουν και προχωρούμε στο κομμάτι τις υλοποίησης.

Διαδικασίες Υλοποίησης

Στο διάστημα υλοποίησης δηλαδή την φάση του προγραμματισμού και της παραμετροποίησης που είναι απαραίτητη για την λειτουργία της ιστοσελίδας σας, θα σας ενημερώνουμε σχετικά με την εξέλιξη των εργασιών. Αφού η υλοποίηση ολοκληρώσει την πρώτη φάση της, σας παρουσιάζουμε τη λειτουργία του μηχανισμού της ιστοσελίδας και πραγματοποιούμε περιήγηση στις λειτουργίες της τόσο σαν απλοί χρήστες, αλλά και ως διαχειριστές, αφού έχουμε καταχωρήσει κάποιο ενδεικτικό υλικό. Σε αυτό το διάστημα παρέχεται η αρχική εκπαίδευση έτσι ώστε να εξοικειωθείτε με το περιβάλλον εργασίας.

συμπλήρωση περιεχομένου

Eπικεντρωνόμαστε στην συμπλήρωση του περιεχομένου της ιστοσελίδας (εισαγωγή κειμένων, εικόνων, φωτογραφιών κ.ά.). Συνεχείς έλεγχοι και απαραίτητες διορθώσεις ώστε η ιστοσελίδα σας να χαρακτηρίζεται από άρτιο μοντέρνο σχεδιασμό, λειτουργικότητα, ευχρηστία, ευκολία πλοήγησης, ταχύτητα και εκλεπτυσμένη αισθητική

τελική παρουσίαση

Παρουσίαση της τελικής έκδοσης της ιστοσελίδας. Σε αυτό το βήμα θα έχετε την δυνατότητα να επισημάνετε τις τελευταίες διορθώσεις για να γίνουν οι τελικές αλλαγές. Στο σημείο αυτό θα σας έχουμε παραδώσει τη δική σας ιστοσελίδα (website) με το περιεχόμενο του (ενότητες, κείμενα, εικόνες, φωτογραφίες κλπ).

θα έχετε πλέον το δικό σας site, έτοιμο για χρήση.

Επισήμανση:

Στις δυναμικές ιστοσελίδες και τα e-shop έχετε τη δυνατότητα να αλλάζετε οποιαδήποτε περιοχή της ιστοσελίδας σας και να την εμπλουτίζετε κατά βούληση χωρίς να χρειάζεται να έχετε τεχνικές γνώσεις και χωρίς να επικοινωνείτε κάθε φορά μαζί μας

στο διάστημα υλοποίησης θα σας ενημερώνουμε σχετικά με την εξέλιξη των εργασιών.