Επικοινωνήστε μαζί μας. Επιλέξτε το όνομα της ιστοσελίδας σας, τον χώρο φιλοξενίας και την μορφή της. 

Μετά την συμφωνία θα ξεκινήσουν οι εργασίες υλοποίησης του έργου...

Επομένως αφού επικοινωνήσετε μαζί μας, θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το όνομα της ιστοσελίδας σας και τον χώρο που θα φιλοξενηθεί. Στην συνέχεια πρέπει να γίνει η καταχώρηση του ονόματος και η παραμετροποίηση του server φιλοξενίας, από τον οποίο η ιστοσελίδα σας, θα είναι συνεχώς αναρτημένη στο διαδίκτυο.

Θα σας βοηθήσουμε να ανακαλύψετε την ιστοσελίδα που σας ταιριάζει. Εσείς θα επιλέξετε με την βοήθειά μας το είδος της ιστοσελίδας που καλύπτει τις απαιτήσεις προβολής και παρουσίασης σας στο internet. Θα επιλέξετε ανάμεσα σε πακέτα προσφορών μας, τα οποία μπορούμε να να προσαρμόσουμε ανάλογα με την έκταση του έργου.

Άρα πρώτη μας προτεραιότητα είναι να συζητήσουμε από κοινού για αυτό που πραγματικά χρειάζεστε και να σας υποβάλλουμε την ανάλογη προσφορά, προσαρμοσμένη στις δικές σας ανάγκες!

Μετά την επιλογή του συμφωνημένου πακέτου προσφοράς, η έναρξη του έργου αρχίζει με την καταβολή του συμφωνημένου ποσού προκαταβολής.

Όλες οι παραπάνω εργασίες, που αποτελούν την κατασκευή ιστοσελίδας, θα ολοκληρωθούν μετά από τους απαραίτητους ελέγχους και διορθώσεις ώστε η ιστοσελίδα σας να χαρακτηρίζεται από άρτιο μοντέρνο σχεδιασμό, λειτουργικότητα, ευχρηστία, ευκολία πλοήγησης, ταχύτητα και εκλεπτυσμένη αισθητική.

Είμαστε στην διάθεση σας για να σας συμβουλέψουμε και να σας προτείνουμε την καλύτερη δυνατή λύση. Θα σας βοηθήσουμε να ανακαλύψετε την ιστοσελίδα που σας ταιριάζει...