ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

...μάθε περισσότερα για τις ιστοσελίδες!

Ένας περιηγητής ιστού (αγγλικά: web browser) ή φυλλομετρητής ιστοσελίδων (ή αλλιώς πλοηγός ιστού, πρόγραμμα περιήγησης ιστού, περιηγητής Ιστού ή απλά περιηγητής) είναι λογισμικό που επιτρέπει στον χρήστη του να προβάλλει, και να αλληλεπιδρά με, κείμενα, εικόνες, βίντεο, μουσική, παιχνίδια και άλλες πληροφορίες συνήθως αναρτημένες σε μια ιστοσελίδα ενός ιστότοπου στον Παγκόσμιο Ιστό ή σε ένα τοπικό δίκτυο. Το κείμενο και οι εικόνες σε μια ιστοσελίδα μπορεί να περιέχουν υπερσυνδέσμους προς άλλες ιστοσελίδες του ίδιου ή διαφορετικού ιστότοπου. Ο Web browser επιτρέπει στον χρήστη την γρήγορη και εύκολη πρόσβαση σε πληροφορίες που βρίσκονται σε διάφορες ιστοσελίδες και ιστότοπους εναλλάσσοντας τις ιστοσελίδες μέσω των υπερσυνδέσμων. Οι φυλλομετρητές χρησιμοποιούν τη γλώσσα μορφοποίησης HTML για την προβολή των ιστοσελίδων, για αυτό η εμφάνιση μιας ιστοσελίδας μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον browser.

(πηγή:https://el.wikipedia.org/wiki/Web_browser)

Οι δυναμικές ιστοσελίδες είναι οι δικτυακοί τόποι που διαθέτουν τα κατάλληλα εργαλεία, με τα οποία μπορείτε εύκολα, να αλλάζετε οποιαδήποτε περιοχή της ιστοσελίδας σας και να την εμπλουτίζετε κατά βούληση χωρίς να χρειάζεται να έχετε τεχνικές γνώσεις. σε πραγματικό χρόνο.

Οι σύγχρονες ιστοσελίδες διαθέτουν σύστημα διαχείρισης περιεχομένου με το οποίο προσφέρουν στο διαχειριστή υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις ανάγκες του, ενώ παράλληλα μειώνουν τις απαιτούμενες δαπάνες συντήρησης.

Η αυτόνομη διαχείριση του περιεχομένου μιας ιστοσελίδας, αποτελεί τον καθοριστικό παράγοντα για να εξασφαλίσετε τη μόνιμη παρουσία σας στο Internet.

Η διαχείριση βασικών παραμέτρων παρουσίασης ή διαμόρφωσης περιεχομένου χωρίς τη βοήθειά μας, σας παρέχει την δυνατότητα μέσα σε λίγα λεπτά, να μεταβάλετε ή και να δημιουργήσετε μια νέα ενότητα στην ιστοσελίδα σας.

Για την επιτυχία μιας ιστοσελίδας, στην εποχή μας, κύριο ρόλο διαδραματίζει η δυνατότητα διαχείρισης της σε πραγματικό χρόνο, με οποιοδήποτε συσκευή. Δηλαδή οι επιτυχημένες ιστοσελίδες πρέπει να διαθέτουν ένα περιβάλλον διαχείρισης. Το περιβάλλον αυτό πρέπει να είναι εύχρηστο.